Yksityisyytesi Tietosuojakäytäntö

Yksityisyys ja tietoturva ovat meille tärkeitä. Käsittelemme henkilötietojasi laillisesti ja turvallisesti EU:n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n (General Data Protection Regulation) mukaisesti. Tältä sivulta voit lukea kuinka teemme tämän.

Keräämme henkilötietoja sähköpostitse, puhelimitse tai muilla järjestelmillä, jotka ovat merkityksellisiä ja välttämättömiä palveluidemme toimittamiseksi sinulle vierailijana verkkosivustollamme. Sama periaate koskee kumppaneitamme ja tavarantoimittajiamme.

Pidätämme oikeuden lähettää sinulle asiaankuuluvia tietoja sähköpostitse ja tekstiviestillä. Tämä on yleensä vahvistus pöytävarauksestasi tai uutiskirje ravintoloistamme, jos olet tilannut tämän. Kerromme aina selkeästi, missä ja miten voit peruuttaa näiden postitusten tilauksen.

Emme tallenna korttinumeroita ja muita arkaluonteisia maksutietoja. Verkkosivustomme maksuratkaisut tarjoavat PCI-sertifioitu kolmas osapuoli, jossa kaikki tiedot on salattu. Työskent elemme jatkuvasti korkean turvallisuuden saavuttamiseksi sinulle käyttäjänä, mutta emme voi täysin ikinä taata Internet-yhteyden aikana antamiesi tietojen turvallisuutta. Emme koskaan myy henkilötietojasi muille yrityksille.

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on tähän prosessiin liittyen. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystämme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Osoite: Henrik Ibsens Gate 100, 02 55 OSLO Sähköposti: gdpr@olivia.no

Jos tarvitsemme päivitystä, uusimmat tiedot ovat aina saatavilla täällä.

Tämä sivu on viimeksi päivitetty joulukuussa 2022.