Keitä olemme? Olivian tarina

... Pala aitoa Italiaa

Herkullisia antipastoja, rapeita pizzoja, maukkaita pastoja, italialaisia laatuviinejä ja pitkän kaavan kautta nautittuja illallisia. Olivia tarjoilee parhaita paloja italialaisesta keittiöstä! Suussasulavat ruoat valmistetaan alusta alkaen itse rakkaudella ja parhaista mahdollisista italialaisista raaka-aineista.

Italialaisia herkkuja päästään maistelemaan Helsingissä keväällä 2022, kun keskustaan avataan kaksi upeaa Olivia-ravintolaa. Olivia Central Station avaa ovensa Helsingin päärautatieaseman historiallisessa lippuhallissa ja Olivia Kluuvi tuo palan Italiaa kauppakeskus Kluuviin Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmaan.

Olivia tarjoaa herkullisen makumatkan eri puolille
Italiaa – Central Station tutustuttaa milanolaiseen makumaailmaan ja Olivia Kluuvissa on tarjolla roomalaisia klassikkoruokia. Viinilistat sisältävät laajan valikoiman herkullisia ja laadukkaita viinejä parhailta italialaisilta viinialueilta. Aitoa italialaista ruokaa tarjoillaan viihtyisässä ympäristössä, jossa tunnelmaa luovat kynttilät ja tulisija. Ravintolaan on helppo poiketa vain yhdelle Aperol Spritzille tai nauttia aito italialaisen makuelämys aina antipastoista dolceen.

olivia

Meidän italiamme

Palava kiinnostus Italiaa kohtaan on Olivian toiminnan perusta. Matkustamme sinne säännöllisesti oppimaan, kehittymään ja saamaan inspiraatioita. Meistä on erityisen hauskaa jakaa nämä kokemukset asiakkaidemme kanssa, joille Italia on myös tärkeä. Jakamalla kuvia ja videoita matkoiltamme toivomme, että voimme tarjota miellyttäviä kokemuksia myös ravintoloidemme ulkopuolella – ja että voimme jälleen tuoda mukanamme pienen palan Italiaa.

Meille töihin?

Jaatko kiinnostuksemme italialaiseen ruoka- ja viinikulttuuriin? Tutustu työpaikkoihimme ja lue lisää siitä, miten me Oliviassa työskentelemme.