Keitä olemme? Olivian tarina

... niin lähellä Italiaa kuin mahdollista

Herkullisia antipastoja, rapeita pizzoja, maukkaita pastoja, italialaisia laatuviinejä ja pitkän kaavan kautta nautittuja illallisia. Olivia tarjoilee parhaita paloja italialaisesta keittiöstä! Suussasulavat ruoat valmistetaan alusta alkaen itse rakkaudella ja parhaista mahdollisista italialaisista raaka-aineista.

Italialaisia herkkuja on nautittu Helsingin Olivia -ravintoloissa keväästä 2022 alkaen, kun keskustaan avattiin kaksi upeaa Olivia-ravintolaa. Olivia Central Station sijaitsee Helsingin päärautatieaseman historiallisessa lippuhallissa ja Olivia Kluuvi kauppakeskus Kluuvin kivijalassa, Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa.

Olivia tarjoaa herkullisen makumatkan eri puolille Italiaa – Central Station tutustuttaa milanolaiseen makumaailmaan ja Olivia Kluuvissa on tarjolla roomalaisia klassikkoja. Viinilistat sisältävät laajan valikoiman herkullisia ja laadukkaita viinejä parhailta italialaisilta viinialueilta. Aitoa italialaista ruokaa tarjoillaan viihtyisässä ympäristössä, jossa tunnelmaa luovat kynttilät ja tulisija. Ravintolaan on helppo poiketa vain yhdelle Aperol Spritzille tai nauttimaan aidosta italialaisesta makuelämyksestä aina antipastoista dolceen. Benvenuti!

Kokit valmistavat ruokaa

Meidän italiamme

Palava kiinnostus Italiaa kohtaan on Olivian toiminnan perusta. Matkustamme sinne säännöllisesti oppimaan, kehittymään ja saamaan inspiraatioita. Meistä on erityisen hauskaa jakaa nämä kokemukset asiakkaidemme kanssa, joille Italia on myös tärkeä. Jakamalla kuvia ja videoita matkoiltamme toivomme, että voimme tarjota kiinnostavia kokemuksia myös ravintoloidemme ulkopuolella. Toivomme, että voimme tuoda asiakkaidemme arkeen pienen palan Italiaa!

Lahjakortti Anna lahjaksi italialainen elämys

Me kaikki arvostamme ikimuistoisia ruoka- ja juomakokemuksia. Jos haluat hemmotella lähimmäistäsi italialaisella ruokailuelämyksellä, lahjakortti Oliviaan on täydellinen tapa tehdä se. Myymme ravintoloissamme lahjakortteja haluamallasi summalla, jotta voit toteuttaa juuri sellaisen italialaisen elämyksen läheisellesi kuin haluat.

Meille töihin?

Jaatko kiinnostuksemme italialaiseen ruoka- ja viinikulttuuriin? Tutustu työpaikkoihimme ja lue lisää meidän työskentelytavoistamme.