Keitä olemme? Olivian tarina

... Tämän lähemmäksi italiaa et pääse

Ensimmäinen Olivia-ravintola avattiin vuonna 2006 Aker Bryggen alueella Oslossa. Ravintolan historia ulottuu kuitenkin hieman kauemmaksi. Anne Koppang, Gry Holm ja Kristin Gjelseth eli kolme naista, kuten heitä kutsumme, toivoivat aikoinaan perheeseensä italialaisia jäseniä, mieluiten Olivia-tädin Piemontesta.

Koska kenelläkään heistä ei ollut italialaista perhettä entuudestaan, seuraavaksi paras vaihtoehto oli avata italialainen ravintola. Ravintolasta myöhemmin tuli juuri se, mitä he alun perin toivoivat: italialainen perhe.

Olivialle on vuoden 2006 jälkeen tapahtunut paljon hienoja asioita. Olemme avanneet useita ravintoloita Norjassa Osloon, Trondheimiin, Bergeniin ja Stavangeriin.

Vuonna 2018 avattiin Olivia Avenyn Göteborgissa Ruotsissa; se oli ensimmäinen ravintolamme Norjan ulkopuolella. Kaksi vuotta tämän jälkeen avattiin Olivia Medborgarhuset Tukholmassa. Ja matka jatkuu.

Kaikissa ravintoloissamme on erityinen ympäristö ja ainutlaatuisia piirteitä, joihin on haettu inspiraatiota Italian suosikkikaupungeistamme: Roomasta, Napolista, Venetsiasta, Milanosta, Portofinosta, Firenzestä, Palermosta, Parmasta ja Bolognasta. Riippumatta siitä, missä ravintolassa vierailet, kokemus on kuitenkin sama: Aitoa italialaista ruokaa viihtyisässä ympäristössä, jossa tunnelmaa luovat kynttilät ja tulisija. Ravintoloissamme on ystävälliset ja ammattitaitoiset tarjoilijat ja kokit, joilla on selkeä yhteinen visio: tarjota parhaita pizzoja Italian ulkopuolella.

olivia

Meidän italiamme

Palava kiinnostus Italiaa kohtaan on Olivian toiminnan perusta. Matkustamme sinne säännöllisesti oppimaan, kehittymään ja saamaan inspiraatioita. Meistä on erityisen hauskaa jakaa nämä kokemukset asiakkaidemme kanssa, joille Italia on myös tärkeä. Jakamalla kuvia ja videoita matkoiltamme toivomme, että voimme tarjota miellyttäviä kokemuksia myös ravintoloidemme ulkopuolella – ja että voimme jälleen tuoda mukanamme pienen palan Italiaa.

Meille töihin?

Jaatko kiinnostuksemme italialaiseen ruoka- ja viinikulttuuriin? Tutustu työpaikkoihimme ja lue lisää siitä, miten me Oliviassa työskentelemme.