Meidän ravintolat MINNE HALUAISIT MATKUSTAA?

Central Station

Olivian ensimmäinen ravintola Suomessa avasi ovensa maaliskuussa 2022 ja sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, päärautatieaseman historiallisessa lippuhallissa. Paikka on kansainvälisesti tunnettu suomalaisen arkkitehtuurin ikoni, joka juontaa juurensa 1900-luvun alusta. Upea tila on remontoitu Museoviraston kanssa kiinteistön historiaa ja arvoa kunnioittaen.

Rautatieaseman Olivia on saanut inspiraationsa Milanosta Pohjois-Italiasta. Kaupunki näkyy niin sisustuksessa kuin ruokalistassakin, josta löytyy klassisia milanolaisia ruokia. Tunnelmaa luovat kynttilät, musiikki ja iso pizza-uuni ravintolasalissa, josta leijuu herkullinen tuoksu.

Kluuvi

Kluuvi
Suomen toinen Olivia-ravintola sijaitsee Kluuvikadulla kauppakeskus Kluuvin vieressä. Toukokuussa 2022 löysimme uudelle Olivialle kodin Helsingin vilkkaimman alueen sydämestä. Kaksikerroksinen ravintola on tyylikkäästi remontoitu ja tunnelmallinen, ja sitä reunustavat upeat takat ja aito italialainen pizzauuni. Terassilla voit nauttia kaupungin sykkeestä samalla kun nautit lasillisen suosikkijuomaasi.

Olivia Kluuvi on saanut inspiraationsa Italian pääkaupungista Roomasta, ja ruokalistalla on klassisia roomalaisia ruokia. Maukas ruoka valmistetaan keittiössämme alusta asti itse - tietysti suurella rakkaudella ja parhaista mahdollisista italialaisista raaka-aineista.