Central Station
Olivia Central Station
Italialainen elämys Helsingin keskustan sykkeessä. Tunnelmallisessa ravintolassa voi nauttia italialaisia ruokia ja juomia katsellen kaupungin ydinkeskustan vilinää.
Milano
Ciao Milano!
Italialainen keittiö koostuu loistavista ainesosista sekä herkullisista annoksista. Jokaisella alueella on omat erikoisuutensa, joista italialaiset ovat erityisen ylpeitä, ja Olivia Central Stationilla ammennamme inspiraatiota Milanon kaupungista.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Varaa pöytä
Olivia Central Station

Tervetuloa Olivia Central Stationiin!

TÄKEITÄ TIETOJA ENNEN VARAUKSEN TEKEMISTÄ

Voit tehdä varauksen 1-12 hengen seurueille alla olevan linkin kautta. 12 ja yli 12 hengen varaustiedustelut: centralstation@oliviarestaurants.fi.

Emme ota pöytävarauksia ulkoterassille. Ulkona olevat pöydät ovat käytettävissä vapautumis järjestyksessä.

Valitettavasti terassille ei ole mahdollista varata pöytää ennakkoon.

Benvenuti da Olivia Central Station – odotamme sinua jo!

AUKIOLOAJAT

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa, paitsi sunnuntaina, jolloin se on 30 minuuttia.

Maanantai

11:00 - 23:00

Tiistai

11:00 - 23:00

Keskiviikko

11:00 - 23:00

Torstai

11:00 - 23:00

Perjantai

11:00 - 00:00

Lauantaina

11:00 - 00:00

Sunnuntai

12:00 - 22:00

Maanantai

11:00 - 23:00

Tiistai

11:00 - 23:00

Keskiviikko

11:00 - 23:00

Torstai

11:00 - 23:00

Perjantai

11:00 - 00:00

Lauantaina

11:00 - 00:00

Sunnuntai

12:00 - 22:00

Tapahtumat Oliviassa

Olivia Central Station

Suomen ensimmäinen Olivia sijaitsee Helsingin keskustassa, päärautatieaseman vanhassa lippuhallissa. Helsingin Rautatieasema on kansainvälisesti tunnettu suomalaisen arkkitehtuurin ikoni, jonka on suunnitellut 1900-luvun alussa arkkitehti Eliel Saarinen. Upea tila on kunnostettu Museoviraston kanssa historiallista arvokiinteistöä kunnioittaen – tätä hienompaa sijaintia ja miljöötä ravintolalle ei voisi olla!

Olivia Central Station tarjoaa italialaisen elämyksen Helsingin keskustan sykkeessä. Tunnelmallisessa ravintolassa voi nauttia Italian parhaita paloja katsellen kaupungin ydinkeskustan vilinää. Loistokkaasti uudistettu tila on kahdeksan metriä korkea ja isojen ikkunoiden ansioista paikka tulvii luonnonvaloa. Tunnelmaa ravintolaan luovat kynttilät, musiikki ja ravintolasalin yhteydessä sijaitseva iso pizzauuni, josta leijailee herkullinen pizzan tuoksu.

Ravintola on saanut inspiraationsa Pohjois-Italiassa sijaitsevasta Milanosta. Kaupunki näkyy niin sisustuksessa kuin ruokalistassakin, josta löytyy useampia klassisia milanolaisia ruoka-annoksia. Oliviassa on viihtyisä ja vehreä terassi, jossa kelpaa nauttia auringosta, drinkeistä ja hyvästä ruoasta, ja lämpölamppujen ansiosta terassilla voi oleskella viileämmälläkin säällä. Oliviaan voi poiketa vain lounaalle tai drinkille, tai nauttimaan aidosta italialaisesta illallisesti pitkän kaavan kautta.

Milano Italia

Italialainen keittiömme

Tarjoamme pizzaa, pastaa ja muita italialaisia ruokia keskittyen parhaisiin italialaisiin raaka-aineisiin – kaikki keittiössämme on rakkaudella käsin valmistettu. Ohut ja rapea roomalaistyylinen kiviuunipizza, klassiset pastaruoat, antipastit, jälkiruoat sekä liha ja kala tarjoillaan italialaiseen tapaan. Olivian sydän on aivan ravintolamme keskellä sijaitseva pizzakeittiö, josta voit seurata pizzaioliemme tekevän taikojaan eloisassa ja rennossa ilmapiirissä. Tätä lähemmäksi ei Italiaa pääse!

Olivia a casa

Etkö ole varma mitä valmistaisit illalliseksi tänään? Tilaa Oliviasta, kata pöytä ja sovi italialainen ilta kotiisi! Hyvää ruokahalua!

Aperitivo all'Italiana

Kokoa mahtava porukka ja suuntaa aperitiiville – juoma ennen ateriaa herättäää ruokahalun, kuten me italialaisilta olemme oppineet. Cin cin!

Operatiivinen johtaja

Ravintolapäällikkö

Keittiömestari

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kaivokatu 1

00100 Helsinki

Noutoruokaa suoraan kotiovellesi?