Kluuvi
Olivia Kluuvi
Tunnelmallinen Olivia Kluuvi tarjoaa herkullista italialaista tunnelmaa upeassa liiketilassa Kauppakeskus Kluuvin kivijalassa, Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmassa.
Roma
Ciao Roma!
Italialainen keittiö koostuu loistavista ainesosista sekä herkullisista annoksista. Jokaisella alueella on omat erikoisuutensa, joista italialaiset ovat erityisen ylpeitä, ja Olivia Kluuvi ammennamme inspiraatiota Roma kaupungista.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Varaa pöytä
Olivia Kluuvi

Tervetuloa Olivia Kluuviin!

TÄKEITÄ TIETOJA ENNEN VARAUKSEN TEKEMISTÄ

Voit tehdä varauksen 1-9 hengen seurueille alla olevan linkin kautta. 10 ja yli 10 hengen varaustiedustelut: kluuvi@oliviarestaurants.fi.

Emme ota pöytävarauksia ulkoterassille. Ulkona olevat pöydät ovat käytettävissä vapautumis järjestyksessä.

Valitettavasti terassille ei ole mahdollista varata pöytää ennakkoon.

Benvenuti da Olivia Kluuvi – odotamme sinua jo!

AUKIOLOAJAT

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa, paitsi sunnuntaina, jolloin se on 30 minuuttia.

Maanantai

11:00 - 23:00

Tiistai

11:00 - 23:00

Keskiviikko

11:00 - 23:00

Torstai

11:00 - 23:00

Perjantai

11:00 - 00:00

Lauantaina

12:00 - 00:00

Sunnuntai

12:00 - 22:00

Maanantai

11:00 - 23:00

Tiistai

11:00 - 23:00

Keskiviikko

11:00 - 23:00

Torstai

11:00 - 23:00

Perjantai

11:00 - 00:00

Lauantaina

12:00 - 00:00

Sunnuntai

12:00 - 22:00

Lisäinformaatio

A la carte lista voimassa kesäaikana myös päivällä.
Lounaslista kesätauolla 21.6.-11.8.

Tapahtumat Oliviassa

Olivia Kluuvi

Ikimuistoisia elämyksiä keskellä Helsinkiä! Tunnelmallinen Olivia Kluuvi tarjoilee herkullista italialaista ruokaa upeassa kaksikerroksisessa ravintolatilassa Kauppakeskus Kluuvin kivijalassa, Kluuvikadun puolella.

Aitoa italialaista ruokaa tarjoillaan tyylikkäässä, tunnelmallisessa ja intiimissä ravintolassa, jossa tunnelmaa luovat aito italialainen pizzauuni ja kauniit tulisijat. Kaksikerroksisen ravintolan alakerrasta löytyy yksityiskäyttöön varattavissa oleva ’Sala Privata’, lue lisää täältä. Ravintolassa on myös viihtyisä terassi Kluuvikadulle, jossa kelpaa nauttia auringosta, keskustan ihmisvilinästä ja suussasulavista herkuista.

Olivia Kluuvi on saanut inspiraationsa Italian pääkaupungista Roomasta ja ruokalistalta löytyykin roomalaisia klassikkoruokia. Maukkaat annokset valmistetaan alusta alkaen itse rakkaudella ja parhaista mahdollisista italialaisista raaka-aineista.

Roma Italia

Italialainen keittiömme

Tarjoamme pizzaa, pastaa ja muita italialaisia ruokia keskittyen parhaisiin italialaisiin raaka-aineisiin – kaikki keittiössämme on rakkaudella käsin valmistettu. Ohut ja rapea roomalaistyylinen kiviuunipizza, klassiset pastaruoat, antipastit, jälkiruoat sekä liha ja kala tarjoillaan italialaiseen tapaan. Olivian sydän on aivan ravintolamme keskellä sijaitseva pizzakeittiö, josta voit seurata pizzaioliemme tekevän taikojaan eloisassa ja rennossa ilmapiirissä. Tätä lähemmäksi ei Italiaa pääse.

Olivia a casa

Etkö ole varma mitä valmistaisit illalliseksi tänään? Tilaa Oliviasta, kata pöytä ja sovi italialainen ilta kotiisi! Hyvää ruokahalua!

Aperitivo all'Italiana

Kokoa mahtava porukka ja suuntaa aperitiiville – juoma ennen ateriaa herättäää ruokahalun, kuten me italialaisilta olemme oppineet. Cin cin!

Sala Privata

Olivia Kluuvin alakertaa voi käyttää yksityistilaisuuksiin ja aktiviteetteihin. Paikan päällä on paljon omaa tilaa, josta löytyy baari. Täällä on mahdollisuus järjestää viininmaistajaisia ja cocktailkursseja – täydellinen niille, jotka haluavat jotain erityistä. Kluuvin alakertaan mahtuu noin 90 henkilöä.

Operatiivinen johtaja

Ravintolapäällikkö

Keittiömestari

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Aleksanterinkatu 9

00100 Helsinki

Noutoruokaa suoraan kotiovellesi?