Liity osaksi Olivia-tiimiä

Voisiko Olivia olla sinun paikkasi?

Olivia sai alkunsa aidosta rakkaudesta Italiaan ja italialaiseen keittiöön. Keskitymme aitoihin raaka-aineisiin ja iloon, jonka ruokailuhetken jakaminen ystävien ja perheen kesken tuo. Olivia on avannut viime vuosina useita menestyviä ravintoloita Norjaan ja Ruotsiin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota työpaikan työntekijöillemme ympäristössä, joka on saanut Great Place To Work -sertifikaatin Norjassa. Työntekijämme edustavat yli 50 eri kansalaisuutta, olemme myös tästä erittäin ylpeitä.

Oliviassa meitä ei niinkään kiinnosta se mitä olet tehnyt aiemmin, vaan millainen sinä olet; asenteesi ja arvosi ovat tärkeitä meille. Kokemus nopeatempoisesta työstä tai harrastuksesta on eduksi tarjoilijana työskennellessäsi. Tempo on nopea myös keittiössämme ja odotamme kokeiltamme myös italialaisen ruoan tuntemusta.

Olet kiinnostunut oppimaan lisää italialaisesta ruoka- ja viinikulttuurista. Meillä pääset kartuttamaan osaamistasi osallistumalla useille kursseillemme, apunasi digitaalinen oppimisalustamme. Meille on tärkeää, että olet innokas ja otat itse vastuuta omasta oppimisestasi ja kehittymisestäsi. Tuemme niitä, jotka haluavat saada lisäoppia uralleen esim. sommelier-koulutuksen osalta.

Oliviassa emme pelkää valita nuoria johtotehtäviin, yhä useammat esimiehemme ovat edenneet urallaan Oliviassa. Toimintamme kasvaa ja etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä.

Huomioithan, että käsittelemme vain hakemukset, jotka on lähetetty hakulinkin kautta. Emme käsittele sähköpostihakemuksia GDPR-syistä.

YDINARVOMME

Arvomme kertovat siitä, mitä odotamme uusilta työntekijöiltämme, ruoasta, jonka parissa työskentelemme ja millaisina toivomme asiakkaidemme meitä pitävän. Toimimme aktiivisesti arvojemme mukaisesti ja meillä viihtyminen edellyttää, että tunnet arvomme omiksesi. Meille on yhtä tärkeää, että olet hyvä työtoveri, kuin että otat asiakkaamme vastaan hymyssä suin. Tarjoilemamme ruoka valmistetaan aidolla rakkaudella italialaista keittiötä kohtaan. Haluamme, että Olivia on miellyttävä paikka sekä työntekijöille että asiakkaille.

ENNAKOIVA

Aloitteellinen, ystävällinen, utelias ja ratkaisukeskeinen. Haluamme haastaa itseämme ja pyrkiä aina hieman parempaan.

INNOSTUNUT

Uudella tavalla ajatteleva, sitoutunut, uutta oppimaan pyrkivä, hurmaava ja pilkettä silmäkulmassa. Aito italiano, joka rakastaa Italiaa.

EPÄMUODOLLINEN

Helposti lähestyttävä, ystävällinen ja hymyilevä. Olemme rentoja ja vieraanvaraisia, toimimme usein spontaanisti emmekä pelkää pistää itseämme likoon.

AMMATTIMAINEN

Vastuullinen, keskitymme aina asiakkaaseen. Laatutietoinen, hyvin organisoitu ja luottamusta herättävä. Tuntee italialaisen ruoka- ja viinikulttuurin.

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Työ Oliviassa

ESIMIESKOKEMUSTA OLIVIASSA

Olemme ylpeitä sisäisestä rekrytoinnistamme ja omien työntekijöidemme kehittämisestä. Tämä on onnistunut hyvin, sillä yli 90 prosenttia esimiehistämme on edennyt urallaan Oliviassa.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tarjoilijana meillä työskentelyn aloittanut on edennyt urallaan koulutusvastaavaksi, hovimestariksi tai ehkä jopa jonkin ravintolamme vuoropäälliköksi tai ravintolapäälliköksi. Keittiössä työntekijämme on saattanut aloittaa keittiöapulaisena tai tiskaajana ja edetä koko matkan keittiöpäälliköksi saakka. Olemme iloisia, että meillä on niin paljon Oliviaa eteenpäin vieviä innokkaita ja kunnianhimoisia työntekijöitä, ja että he ovat mukana edistämässä Great Place to Work -sertifioitua työkulttuuriamme.

SOMMELIERKOULUTUS

Me Oliviassa rakastamme italialaista ruoka- ja viinikulttuuria, ja vuosien aikana useat työntekijämme ovat halunneet kouluttautua sommelieriksi. Maria Bogdana työskentelee ravintolapäällikkönä Olivia Østbanehallen -ravintolassamme Oslossa ja on yksi heistä, joita olemme auttaneet kouluttautumaan.

Olemme erittäin ylpeitä sitoutuneista ja motivoituneista työntekijöistämme. Mikään tee meitä iloisemmaksi kuin nähdä työntekijämme jakavan osaamistaan eteenpäin asiakkaillemme.