TIEDOT ARVOISA VIERAS

Tervetuloa Oliviaan!

Tarjotaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, suosittelemme suurille seurueille tutustumista ruokalistaamme etukäteen ja myös saman menun valitsemista. Otamme tottakai huomioon mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot.

Menuvalinnan ja erityisruokavaliot voit toimittaa sähköpostiosoitteeseemme booking@oliviarestaurants.fi – voit myös vastata suoraan varausvahvistuksen sähköpostiin.

Viinilistamme sisältää laajan valikoiman laadukkaita viinejä parhailta italialaisilta viinialueilta. Meillä on lisäksi erinomainen valikoima magnum-pulloja. Tarjoilijamme auttavat mielellään viinien ja muiden virvokkeiden valinnassa.

MAKSAMINEN

Tarjoamme laskutusmahdollisuuden yli 10 hengen pöytäseurueille. Hyödyntääksenne laskutusmahdollisuutta, tulee oheinen laskutuspyyntölomake täyttää viimeistään kolme päivää ennen vierailua ravintolassamme. Lomake löytyy täältä. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta laskuttaa ulkomaille.

Jos pöytäseurueenne määrään tulee muutoksia, pyydämme ilmoittamaan siitä viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet valinnut laskutuksen, sillä varaus laskutetaan alkuperäisen henkilömäärän perusteella.

Kiitos, että luit tämän ja lämpimästi tervetuloa!