Pronto Central Station
Pronto central station
Pronto on Olivia-ravintoloiden pikkusisko; italialainen "on the go" -kahvila Helsingin päärautatieasemalla. Prontosta saat tuoretta nopeaa ja helppoa ruokaa mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi.
Pronto Central Station
Pronto central station
Pronto on Olivia-ravintoloiden pikkusisko; italialainen "on the go" -kahvila Helsingin päärautatieasemalla. Prontosta saat tuoretta nopeaa ja helppoa ruokaa mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Olivian pikkusisko; italialainen ”on the go” -kahvila Pronto sijaitsee rautatieaseman pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Prontosta saat tuoretta, nopeaa ja helppoa ruokaa aamusta iltaan paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Laadusta emme koskaan tee kompromisseja – Prontossa kaikki valmistetaan aina alusta alkaen tuoreena keittiössämme parhaista italialaisista raaka-aineista.

Olemme erityisen ylpeitä omasta pizzastamme, pizza al tagliosta, joka tunnetaan myös roomalaisena peltipizzana. Roomalaisen pizzan erikoisuus on, että taikina kohoaa aina vähintään 48 tuntia, mikä tekee siitä rapeaa ja ilmavaa, mutta myös helpommin sulavaa. Levypizza tarjoillaan viipaleina ja paloja on helppo pitää kädessä – siksi se onkin täydellinen mukaan otettavaksi!

Pizza al taglion lisäksi meiltä löytyy tuoretta focacciaa erilaisin täyttein, croissanttia ja muita leivonnaisia, Lavazzan laadukasta italialaista kahvia, tuorepuristettuja mehuja, italialaisia limonadeja, olutta ja viiniä. Tule poikkeamaan Pronto Central Stationilla seuraavan kerran kun olet liikkeellä!

Ota meihin yhteyttä

 

Kaivokatu 1

Helsinki 00100

Aukioloajat

Maanantai

08:00 - 20:00

Tiistai

08:00 - 20:00

Keskiviikko

08:00 - 20:00

Torstai

08:00 - 20:00

Perjantai

08:00 - 20:00

Lauantaina

08:00 - 20:00

Sunnuntai

10:00 - 20:00

Pääsiäisen aukioloajat

12:00-23:00 | Perjantai 29. maaliskuu: Pitkäperjantai
11:00-23:00 | Lauantaina 30. maaliskuu: Pääsiäinen
12:00-22:00 | Sunnuntai 31. maaliskuu: 1. Pääsiäpäivä
12:00-22:00 | Maanantai 1. huhtikuu: Toinen pääsiäinen

Menu

Valmistamme kaiken ruoan alusta asti itse rakkaudella parhaiden löytämiemme raaka-aineiden pohjalta.
Tässä on valikoima Pronton menusta.
Buon appetito!

Pizza Al Taglio
Ilmava ja paksu levypizza, joka paistetaan pellillä ja tarjoillaan paloina. Leivotaan taikinasta, joka kohoaa aina vähintään 48 tuntia.
 • Del giorno

  6,50
 • Del giorno esclusivo

  8,50
 • Diavola piccante!

  salami, mozarella, pecorino

  8
 • Margherita

  mozzarella, parmesaani, oregano

  6,3
 • Funghi

  marinoidut siente, mozzarella, herkkusieni, parmesaani

  7
 • Capricciosa

  mozzarella, herrkkusieni, kinkku, artisokka, oliivi

  7,4
Focaccia
 • Caprese

  mozzarella di bufala, tomaatti, rucola

  5,90
 • Pollo

  mozzarella, kana, punainen pesto, tomaatti

  6,90
 • Parma

  parma, mozzarella, rucola

  7,50
 • Cotto

  mozzarella, cotto, rucola

  7,50
 • Verdure

  stracciatella, munakioso, kesäkurpitsa, punasipuli, musta, pippuri

  7,50

Pizza al taglio

Oletko kuullut pizza al tagliosta? Pizza al Taglio on roomalainen pizzalaji, joka paistetaan isoilla pelleillä ja tarjoillaan paloina. Levypizzasta leikatut pizzapalat on helppo ottaa mukaan ja nauttia vaikka matkalla. Me Prontossa valmistamme sekä klassikkoja, kuten Margheritaa ja Capricciosaa, että modernimpia makuja niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Tervetuloa maistamaan!

Herkulliset ja luonnolliset raaka-aineet keskiössä

Meille raaka-aineiden laadulla on iso merkitys, joten haluamme tarjota myös sinulle mahdollisuuden nauttia aidoista italialaisista mauista ja raaka-aineista kotonasi. Meiltä löydät juustoja, salamia, erilaisia pastakastikkeita, laadukasta italialaista pastaa ja paljon muuta, joten poikkea meille seuraavan kerran, kun kuljet ohitsemme. Lupaamme, että näillä raaka-aineilla ruoanlaitto on hauskempaa ja maistuvampaa!

Catering

Pronto tarjoaa myös cateringia! Räätälöimme tarpeidesi mukaan ihania ruoka- ja juomapaketteja, olitpa sitten järjestämässä kokouksia tai seminaareja työpaikallasi tai syntymäpäiviä kotona. Suunnitellaan yhdessä herkullinen tapahtuma sinulle!

Tilaa ruokaa kotiin

Joskus on parasta, että ateria toimitetaan kotiovellesi. Tarkista, toimitammeko osoitteeseesi.