Painopisteenä raaka-aineiden laatu
Laadukkaat raaka-aineet ovat ehdottoman tärkeitä italialaisessa keittiössä, ja tietysti asia, jota me Oliviassa pidämme erittäin tärkeänä. Tuomme kaikki ainesosamme oman maahantuontiyrityksemme kautta ja matkustamme usein Italiaan löytääksemme parhaimpien juustojen, salamin, kinkun, oliiviöljyn, pizzajauhojen, säilykkeiden, oliivien ja muiden suosikeiksi muodostuneiden Olivia-ruokien toimittajat. Tunnettujen italialaisten raaka-aineiden, kuten prosciutto di parma ja parmigiano reggiano, lisäksi tuomme yli 50 italialaista tuotetta eri toimittajilta, joiden kanssa Olivia Importin johtaja Henriette on rakentanut hyvät suhteet jo todella pitkään.
Intohimomme Italiaa, ruokaa ja makua kohtaan tarkoittaa, että etsimme jatkuvasti parasta. Kokeilemme säännöllisesti uusia tuotteita, teemme sokkotestejä ja vertaamme klassisia reseptejä päivitettyihin versioihin parantaaksemme tuotteitamme jatkuvasti. Pääkokkimme matkustavat Italiaan useita kertoja vuodessa osallistumaan kursseille ja työpajoille yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa. Tämä lisää sekä tietämystä että ylpeyttä, jota arvostamme keittiössämme erittäin paljon – koska se on todella hyvän ruoan perusta.