25. huhtikuuta alkaen
Aurinko paistaa ja säät lämpenevät – siksi myös Oliviassa on aika vaihtaa kesäisempään menuhun!
Uudesta menusta löytyy alkupaloista kaksi uutta tulokasta: suussasulava mozzarella di burrata sekä bruschetta ai pomodori stracciatella mozzarellalla tai ilman. Pääruuista risotto vaihtui kesäisempään parsarisottoon, Risotto agli aspargi, ja sen saa myös halutessaan täyttävämpänä tarjoiltuna uunipaahdetun lohen kanssa. Pizzoihin lisäsimme kaksi uutta keväistä pizzaa: grillattua munakoisoa sisältävä Melanzana e bufala sekä tiikerirapuja, kesäkurpitsaa ja fenkolia sisältävä Agli scampi.
Myös cocktaillistamme uudistui ja sen uudet raikkaat drinkit sopivat täydellisesti nautittavaksi terasseillamme Kluuvissa ja Central Stationilla esimerkiksi yhdessä uuden salaatin Insalata Amalfitanan kanssa.