Aperitivo: Speciale Parma

16. elokuuta - 4. lokakuuta

Keskiviikkoisin 16.8.-4.10. klo 15-19 Olivia Central Stationilla ja Olivia Kluuvissa vietetään Parma Aperitivoja! Tämä tarkoittaa, että kesältä tuttujen aperitivo-cocktailien ja -pikkusuolaisten lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia Prosciutto di Parma -annoksia!

Jo antiikin Rooman ajoilta lähtien Prosciutto di Parma on valmistettu ja kypsytetty perinteisin menetelmin ilman säilöntä- tai lisäaineita Parman alueella Pohjois-Italiassa. Parmankinkun valmistukseen tarvitaan vain neljä ainesosaa: italialaista sianlihaa, suolaa, ilmaa sekä aikaa. Näistä tärkein hyvän maun ja laadun kannalta on aika. Parman alueen ainutlaatuinen ilmasto ja vähintään 12 kuukautta kestävä kypsytysaika antavat parmankinkulle sen herkullisen, pehmeän maun. 

Prosciutto di Parma on täydellinen pikkusuolainen aperitivoille tai alkupala pidemmälle illalliselle!

Alla lisätietoa vain keskiviikkoisin 16.8.-4.10 klo 15-19 tarjoiltavista Parma -annoksista:

Antipasto all’Italiana 22

tomaattia, mozzarella di bufalaa, parmankinkkua, mausteista salamia, parmigiano reggianoa, artisokkaa, paprikaa, vihreitä oliiveja, pesto genoveseä ja foccaciaa

Aperitivo Parma 18

Parmankinkkua, stracciatellaa, Parmigiano Reggianoa, oliiveja ja grillattua leipää

Pizza Parma ai Pomodori Secchi 21

mozzarellaa, parmankinkkua, vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, rucolaa, hunajaa, pinjansiemeniä

Pizza Prosciutto di Parma 18

tomaattikastiketta, mozzarellaa, parmankinkkua, pinjansiemeniä, rucolaa ja grana padanoa

Prosciutto di Parma e Pane Grigliato 10

Vastaleikattua parmankinkkua grillatun leivän kanssa  

 Tervetuloa nauttimaan Parma Aperitivoista keskiviikkoisin klo 15-19 Olivia Central Stationille ja Olivia Kluuviin!