16. elokuuta - 4. lokakuuta
Keskiviikkoisin 16.8.-4.10. klo 15-19 Olivia Central Stationilla ja Olivia Kluuvissa vietetään Parma Aperitivoja! Tämä tarkoittaa, että kesältä tuttujen aperitivo-cocktailien ja -pikkusuolaisten lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia Prosciutto di Parma -annoksia!
Jo antiikin Rooman ajoilta lähtien Prosciutto di Parma on valmistettu ja kypsytetty perinteisin menetelmin ilman säilöntä- tai lisäaineita Parman alueella Pohjois-Italiassa. Parmankinkun valmistukseen tarvitaan vain neljä ainesosaa: italialaista sianlihaa, suolaa, ilmaa sekä aikaa. Näistä tärkein hyvän maun ja laadun kannalta on aika. Parman alueen ainutlaatuinen ilmasto ja vähintään 12 kuukautta kestävä kypsytysaika antavat parmankinkulle sen herkullisen, pehmeän maun.
Prosciutto di Parma on täydellinen pikkusuolainen aperitivoille tai alkupala pidemmälle illalliselle!
Alla lisätietoa vain keskiviikkoisin 16.8.-4.10 klo 15-19 tarjoiltavista Parma -annoksista:
Antipasto all’Italiana 22
tomaattia, mozzarella di bufalaa, parmankinkkua, mausteista salamia, parmigiano reggianoa, artisokkaa, paprikaa, vihreitä oliiveja, pesto genoveseä ja foccaciaa
Aperitivo Parma 18
Parmankinkkua, stracciatellaa, Parmigiano Reggianoa, oliiveja ja grillattua leipää
Pizza Parma ai Pomodori Secchi 21
mozzarellaa, parmankinkkua, vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, rucolaa, hunajaa, pinjansiemeniä
Pizza Prosciutto di Parma 18
tomaattikastiketta, mozzarellaa, parmankinkkua, pinjansiemeniä, rucolaa ja grana padanoa
Prosciutto di Parma e Pane Grigliato 10
Vastaleikattua parmankinkkua grillatun leivän kanssa
Tervetuloa nauttimaan Parma Aperitivoista keskiviikkoisin klo 15-19 Olivia Central Stationille ja Olivia Kluuviin!




