Tarjoilijoita, salin vuoropäälliköitä ja baarimestareita | Helsinki

Suhtaudutko intohimoisesti ruokaan? Haluatko oppia kaiken italialaisesta ruokakulttuurista?

Tule osaksi Olivian italialaista perhettä!

Herkullisia antipastoja, rapeita pizzoja, milanolaisia klassikkoruokia, italialaisia laatuviinejä ja pitkän kaavan kautta nautittuja illallisia. Muun muassa tätä kaikkea on tarjolla Oliviassa, joka avataan tammikuussa 2022 Helsingin päärautatieaseman upeaan historialliseen lippuhalliin. Etsimme Milanosta inspiraationsa saaneeseen italialaiseen ravintolaan tarjoilijoita, baarimestareita ja salin vuoropäälliköitä.

Rakastamme uuden alun voimaa, emmekä malta odottaa uuden ravintolan avaamista. Pääset mukaan valmistelemaan, maistelemaan ja järjestämään ravintolan avaamista osana hyväntuulista ja energistä työyhteisöä.

Etsimme tarjoilijoita ja salin vuoropäälliköitä!

Olet iloinen, ulospäinsuuntautunut ja loistava asiakaspalvelija. Olet tehokas, järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet hyvä joukkuepelaaja ja sinulla on hyvä asenne. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaamme vastaan hymyssä suin – haluamme, että Olivia on miellyttävä paikka sekä työntekijöille että asiakkaille.

Tarjoilijoille ravintola-alan työkokemus, hotelli-, ravintola- tai matkailualan koulutus sekä kokemus nopeatempoisesta työstä tai harrastuksesta katsotaan eduksi. Vuoropäälliköiltä edellytämme aiempaa tarjoilijan kokemusta ja työkokemusta esimiestehtävistä.

Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tarjoilijoita tiimiimme. Meillä on joustavat työajat, jotka sisältävät työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Vuoropäälliköiden tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Työt alkavat joulukuussa.

Etsimme baarimestareita!

Käsissäsi syntyy herkulliset cocktailit ja mocktailit, tunnet viinit ja tiedät mikä on täydellisen Aperol Spritzin salaisuus. Olet aidosti kiinnostunut ruoasta ja juomasta, ja suhtaudut intohimoisesti italialaiseen ruokakulttuuriin. Olet nopea ja tehokas, ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet järjestelmällinen ja positiivinen, ja sinulla on hyvä asenne. Olet joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Baarimestarin työkokemus ja alan sopiva koulutus katsotaan eduksi. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työsuhteet alkavat joulukuussa.

Tarjoamme sinulle:

Dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän organisaation ja hyvät uramahdollisuudet.

Hyvän yhteishengen ja mielekkään työympäristön.

Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen.

Perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvia ruoka-, viini- ja palvelukoulutuksia.

Aidon italialaisen ruoka- ja viinikulttuurin.

Great Place to Work -sertifioidun työympäristön, jossa on helppo viihtyä.

Mitä odotamme sinulta:

Olet iloinen, ulospäin suuntautunut ja loistava asiakaspalvelija.

Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uutta.

Olet nopea ja tehokas, ja sinulla on silmää yksityiskohdille.

Pystyt työskentelemään paineen alla.

Olet järjestelmällinen ja joustava, ja sinulla on hyvä asenne. Olet hyvä joukkuepelaaja.

Työkokemus ravintola-alalta sekä hotelli-, ravintola- tai matkailualan koulutus katsotaan eduksi.

Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Aitoa kiinnostusta ruokaa ja viiniä kohtaan.

Hygienia- ja anniskelupassia.

Keitä olemme?

Olivia sai alkunsa aidosta rakkaudesta Italiaan ja italialaiseen keittiöön. Keskitymme aitoihin raaka-aineisiin ja iloon, jota ruokailuhetken jakaminen ystävien ja perheen kesken tuo. Olemme avanneet viime vuosina useita menestyviä ravintoloita Norjaan ja Ruotsiin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota työpaikkoja monille, yli 50 kansallisuutta edustaville työntekijöille Great Place to Work -sertifioidussa työympäristössä.

Hae paikkaa linkistä 9.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta: hr@oliviarestaurants.fi

Tehtävä: Baarimestari, tarjoilija & vuoropäällikkö
Työsuhteen muoto: Koko- ja osa-aikainen
Työpaikka: Olivia Central Station